Bij beter presteren gaat het bij ons om het onderzoeken, testen en begeleiden van sporters bij het behalen van hun (prestatie-)doelen. Wij kunnen jou en jouw teams op alle fronten (multidisciplinair) ondersteunen.

Iedere sporter is anders en vraagt een specifieke aanpak bij het beste uit zichzelf halen. Daarom hebben we voor verschillende sporters en sporten diverse mogelijkheden. Zowel voor individuele sporters als voor teams is het mogelijk om diverse begeleiding te krijgen. Maximaal presteren is dus mogelijk, omdat Het Omnium de juiste begeleiding biedt.

ONDERZOEKEN en TESTEN

Een belangrijke eerste stap is het in kaart brengen van waar je als sporter staat om vervolgens te kunnen werken aan het verbeteren van prestatie en het behalen van je doelen. Denk dan aan:

  • Inspannings- en conditietesten;
  • Sportmedische onderzoeken en keuringen;
  • Kracht-, sprong-, voet-, beweeg-, loopanalyse;
  • Voedingsscreening;
  • (Sport)Psychologische testen.

Deze testen kunnen separaat afgenomen worden, maar kunnen ook de op maat zijn voor uitgebreide begeleiding.

Speciaal voor de topsporter en (fanatieke) breedtesporter hebben we een ‘(top)sportmedische & performance screening’ ontwikkelt waarin alle relevante testapparatuur en expertise is opgenomen. Dit is een multidisciplinaire teststraat waarin onze sportartsen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, podotherapeuten, sportpsychologen en sportdiëtisten zijn betrokken. Na afloop weet je op alle fronten hoe je ervoor staat!

Zie hier een overzicht met alle testmogelijkheden.

BEGELEIDING

Het Omnium begeleidt je met behulp van verschillende mogelijkheden om je doelen na te streven. Deze mogelijkheden zijn:

  • Trainingsschema’s, begeleiding en coaching;
  • Begeleiding en advisering op het gebied van training (load- en fatique management);
  • Voedingsadvies;
  • Sportpsychologische ondersteuning en grenzen verleggen;
  • Blessurepreventie.

Daarnaast kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten in en rondom het TopsportZorgCentrum zoals het inspanningslab, de krachttraining faciliteiten, het restaurant en diverse omliggende buitenfaciliteiten zoals een wieler- en atletiekbaan.

WERKWIJZE

Elke sporter is anders en heeft zijn eigen doelen. Wij bieden daarom maatwerk aan die op je individuele behoefte en doelen is afgestemd. Wij hebben ook specifieke programma’s voor diverse sporten waar we onze expertise op het gebied van fysieke begeleiding en training koppelen aan specifieke kennis per sport. Per sport zijn er verschillende mogelijkheden, neem daarom gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE