Een triathlon wordt, ook wel de multisport genoemd, omdat er drie sporten in één wedstrijd gecombineerd worden. Dit zijn zwemmen, hardlopen en wielrennen. Als triatleet heb je verschillende doelen en ambities. Misschien wil je wel meer uit jezelf halen op het gebied van wielrennen of hardlopen. Of wil je sneller leren zwemmen. Of je nu recreant bent of traint voor een Iron Man, binnen het Omnium hebben we verschillende expertises waar jij gebruik van kunt maken om jezelf te verbeteren.

 

Wij kunnen jou als triatleet helpen jezelf te verbeteren

Voor een triathlon heb je voldoende kracht en uithoudingsvermogen. Wil je bijvoorbeeld werken aan het opbouwen van meer spiermassa? Beter eten zodat je meer uit jouw trainingen kunt halen of op een andere manier gaan trainen? Dan is dat zeker mogelijk! We kunnen voor elk aandachtsgebied een passend begeleidingstraject samenstellen. Niet alleen kracht en uithoudingsvermogen is van essentieel belang, maar ook een goede mindset. De sportpsycholoog kan je mentaal voorbereiden op een triathlon.

 

Hoe ziet die begeleiding er dan uit?

Elk traject of pakket ziet er anders uit maar heeft toch ook weer overlap. Zo start elk pakket met een intakegesprek en een inspanningstest. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek en sportspecifieke wensen kunnen doelen in kaart worden gebracht en kan een passend trainingsschema gemaakt worden. Hierbij kan je kiezen uit één van de drie pakketten. De pakketten zijn opgebouwd op verschillende niveaus, zo is er een pakket voor triatleten die hun lichaam willen leren kennen. Tot een pakket voor een triatleet die zichzelf helemaal wil laten doorlichten om zo goed mogelijk de sport te beoefenen.

Zie hieronder voor meer informatie over de standaard pakketten en prijzen. Voor vragen kan je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

 

Sportspecifieke wensen

Aan ieder pakket kunnen sportspecifieke analyses en sport aanvullende trainingen gekoppeld worden:

 

  • Fietspositiemeting;
  • Bloedonderzoek;
  • Zwemmen, fietspositie, loopanalyse;
  • Tactische onderdelen (waaronder ook wisselingen etc.);
  • Krachttraining.

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE