Wil jij hoger springen, zodat jij de schoten van je tegenstander kan blokken? Wil je harder kunnen slaan, zodat jij beter kan serveren of smashen? Of wil je mentaal sterker worden, zodat je altijd tot het uiterste blijft gaan. Het Omnium beschikt over de juiste expertises en faciliteiten. Hierdoor kunnen jouw wensen gerealiseerd worden. Voor alle sporters die aan spelsport willen doen, zoals jij met volleybal, hebben we een aantal pakketten samengesteld die je helpen jouw doelen te bereiken. Wat je wens ook is, voor elk doel hebben we een passend begeleidingsprogramma. Zijn er nog andere aspecten die jij wilt trainen, dan kan er ook een pakket op maat gemaakt worden.

Wij kunnen jou als volleyballer helpen 

Er zijn verschillende pakketten waaruit je kan kiezen. We hebben drie pakketten voor de sport volleybal. Elk pakket bevat een aantal opties die voor jouw doelen interessant kunnen zijn. Kijk bij de verschillende pakketten welke opties dat zijn. Ieder pakket begint met een standaard intake waarbij testen worden afgenomen en jouw doelen en wensen in kaart worden gebracht. Zo kan een optimaal plan en trainingsschema worden gemaakt. Het basispakket spelsport is voor de volleyballer die zijn lichaam wil leren kennen. Het uitgebreid pakket spelsport is voor de volleyballer die nog iets meer wilt dan alleen zijn lichaam kennen. Het excellente pakket is voor de volleyballer die zichzelf helemaal wil doorlichten om zo goed mogelijk te presteren. 

Wil je een pakket op maat? Vraag dan een offerte aan door op een van de pakketopties te klikken. Heb je nog andere vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op!

 

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE