Hockey is een populaire sport in Nederland, maar ook een zeer blessuregevoelige sport. Er komt meer bij kijken dan je waarschijnlijk denkt, ook als je betere prestaties wil leveren. Je moet rustig aan beginnen met de trainingen en de training opbouwen. Er is bijvoorbeeld voor elke hockeyer vaak nog veel te winnen op het gebied van fysieke inspanning of op het gebied van voeding. Of wil je juist jouw gedachten voor een wedstrijd of qua conditie verbeteren? Binnen het Omnium is het allemaal mogelijk! We hebben namelijk verschillende pakketten samengesteld voor jou als sporter, waardoor je meer uit jezelf kunt halen.

Wij kunnen jou als hockeyer helpen

Wil je voor hockey meer spiermassa opbouwen, zodat je meer kracht hebt en harder kan slaan of wil je dat je sterker op je benen staat? Deze wensen kunnen wij bij Het Omnium waarmaken. Niet alleen fysiek kunnen wij jou helpen, maar ook mentaal. Bij Het Omnium hebben wij namelijk ook een sportpsycholoog. De sportpsycholoog helpt je mentaal sterker te maken. Op deze manier kan jij nog sneller je doelen bereiken en wil je tussendoor niet opgeven.

 

Hoe werkt het?

Voor elke wens en behoefte is er een passend pakket. Hieronder vind je de verschillende standaard pakketten en prijzen. Elk traject bestaat uit een intakegesprek en een aantal testen zodat jouw doelen in kaart kunnen worden gebracht en hier gericht aan kan worden gewerkt. Hoe uitgebreider het pakket, hoe meer opties om het maximale uit jezelf te kunnen halen. Zo is het basispakket spelsport voor de hockeyer die zijn lichaam wil leren kennen. Het uitgebreide pakket spelsport is voor de hockeyer die nog iets meer wil dan alleen je lichaam leren kennen. Als laatste hebben we ook nog het Excellent pakket spelsport, dit is voor de hockeyer die zichzelf helemaal wil laten doorlichten om maximaal te presteren. Bekijk hieronder de verschillende pakketten voor meer informatie en neem bij vragen gerust contact met ons op.

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE