Korfbal is een populaire sport, maar ook een blessure gevoelige sport. Daarom helpen wij jou op een goede manier, zodat jij beter gaat presteren. Hierdoor zul je ook sterker worden en wordt de kans op blessures minder groot. Ben jij korfballer en wil je jouw prestaties of uithoudingsvermogen verbeteren? Dat kan in Het Omnium! We hebben verschillende pakketten voor sporters waarmee je gericht kunt werken aan jouw doelen. De pakketten bestaan allemaal uit een intakegesprek en verschillende testen. Deze kunnen uitgebreid worden met opties als voedingsadvies en een consult van een sportpsycholoog.

 Wij kunnen jou helpen met korfbal

Als korfballer wil je misschien wat sterker, zodat jij fysieke duels gaat winnen. Of wil je conditioneel sterker, zodat jij tijdens een wedstrijd niet snel moe wordt. Of misschien wil jij juist als korfballer mentaal sterker worden, zodat jij je kan focussen op belangrijke wedstrijden en nooit opgeeft. Dit zijn allemaal voorbeelden waarvoor korfballers bij ons kunnen komen. Het Omnium kan, dankzij verschillende expertises, hulp bieden. Op deze manier kan jij je doel behalen!

Hoe werkt het?

Er zijn een aantal verschillende pakketten beschikbaar. De pakketten zijn ingedeeld op verschillende niveaus, zo zijn er drie pakketten/niveaus. Het eerste pakket is het basispakket spelsport, dit pakket is voor de korfballer die zijn eigen lichaam wil leren kennen. Het uitgebreide pakket spelsport is voor de korfballer die nog iets meer wil dan alleen hun lichaam leren kennen. Het laatste en derde pakket is het Excellent pakket spelsport, dit pakket is voor de korfballer die zichzelf helemaal wil laten doorlichten om zo goed mogelijk te presteren. Kijk hieronder naar de inhoud van de verschillende trajecten en de bijbehorende prijzen. Wil je een pakket op maat of heb je andere wensen? Dan is dat ook mogelijk. Hiervoor kan je contact met ons opnemen. Voor andere eventuele vragen kan je ook contact met ons opnemen.

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE