Schutrups Voetzorg

Je voeten spelen een heel groot onderdeel in je leven. Zo brengen zij je overal naar toe, je steunt er dag in dag uit. Ook vormen ze het fundament waarop de rest van je lichaamshouding is gebaseerd. Je kunt je dus voorstellen dat een aantal lichamelijke klachten kunnen ontstaan door een verkeerde stand of afwikkeling van je voeten. Denk bijvoorbeeld eens aan klachten aan enkels, knieën, rug of schouders. Schutrups voetzorg kan je helpen jouw problemen te verminderen.

Ons team van voet- en houdingspecialisten gaan samen met jou kijken naar een passende oplossing voor jouw problemen. Deze problemen kunnen zich in het dagelijks leven voordoen. Dit gebeurt als je bijvoorbeeld aan het werk bent of juist wanneer je aan het sporten bent. Aan de hand van een aantal testen en metingen krijgen wij een goed beeld van jouw houding. Zo zullen wij een behandeltraject starten met als doel om jou pijnvrij door het leven te laten gaan.

Wil je meer weten over onze expertises of het unieke concept dat wij hebben ontwikkeld? Dan ben je van harte welkom op onze eigen site van Schutrups.

 

schutrups nieuwe foto

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE