Schaatsen is een echte Nederlandse sport. Ben jij topschaatser en rij je regelmatig marathons? Of ben je recreant en vind je het leuk om af en toe gewoon lekker te schaatsen? Of je nu net begint met schaatsen of op hoog niveau rijdt, iedere schaatser heeft ambities en doelen. Deze ambities en doelen kan je met de hulp van Het Omnium nastreven.

 

Wij kunnen jou helpen met schaatsen dankzij onze expertise!

Aan de hand van jouw doelen of wensen gaan we samen aan de slag! Wil je bijvoorbeeld beter gaan eten om meer uit jouw trainingen te halen en advies over sportvoeding? Of ben je zoekende naar een trainingsschema om beter te kunnen trainen? Dat is allemaal mogelijk. Voor elk aandachtsgebied kunnen wij onze expertise inzetten. Onze ervaringen met topsporters spelen ook een grote rol. Deze ervaring kunnen wij inzetten voor hulp aan jou, zodat jij ook kan trainen als een topsporter.

 

Een passend begeleidingstraject

Elk pakket of traject dat je met ons aangaat, is altijd passend en op maat. In ons aanbod bevindt zich een introductie, standaard of uitgebreid pakket. De pakketten zijn ingedeeld op verschillende niveaus. Zo is het introductiepakket voor de schaatser die zijn lichaam wil leren kennen. Het standaard pakket is voor de schaatser die iets meer wilt dan alleen zijn lichaam leren kennen. En het uitgebreide pakket is voor de schaatser die zichzelf helemaal wil laten doorlichten om zo goed mogelijke prestaties te leveren. Een begeleidingstraject naar wens, start altijd met een inspanningstest en een intakegesprek met één van onze sportspecifieke coaches. In dit gesprek zullen de resultaten van de test worden besproken en doelen in kaart worden gebracht.

De inhoud en prijzen voor de standaard pakketten vind je hieronder. Maatpakketten kunnen worden gemaakt in overleg, zo kan jij je richten op speciale aandachtsgebieden. Aan de pakketten kunnen sportspecifieke analyses en sport aanvullende trainingen gekoppeld worden, zoals een bloedonderzoek en krachttraining. Voor eventuele vragen kan je gerust contact met ons opnemen.

 

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE