Je fit en vitaal  voelen is belangrijk voor iedereen. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden om jou of jouw organisatie daarbij te helpen. Denk hierbij aan inspiratiebijeenkomsten en/of sport- en leefstijlprogramma’s, individueel of in groepsverband, maar ook persoonlijke leefstijlbegeleiding.

Vitaliteit is een breed begrip, je fit en vitaal voelen hangt samen met veel factoren. Voldoende bewegen, gezond eten, gezonde leef- en arbeidsomstandigheden, sociale omgeving en mentale veerkracht. Het begint met erachter komen waarop je moet inzetten, om vervolgens tot interventies te komen die aansluiten bij de doelgroep. Hierbij wordt rekening gehouden met de barrières die men ervaart om tot gewenst gedrag over te gaan. Communicatie speelt hierin een grote rol!

Onze kracht is het samenstellen van programma’s en het organiseren van  inspirerende bijeenkomsten op maat, puttend uit een breed aanbod. Daarbij hebben wij ook oog voor wat iemand in beweging krijgt.

Het Omnium werkt met topsporters in het TopsportZorgCentrum. Ook deze expertise zetten wij in om jou te begeleiden en inspireren! Alles wat een topsporter ondersteunt bij zijn topprestatie, kan jou helpen om fit en vitaal te worden en te blijven.

Variërende leefstijlprogramma’s

De programma’s kunnen variëren van een compleet trainingsprogramma waarin gericht getraind wordt voor een spectaculair (sport)doel in binnen- of buitenland tot programma’s die gericht zijn op het integreren van een gezonde beweeg- en leefstijl binnen het dagelijkse (werk)leven.

Bekijk hieronder het aanbod!

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE