Voetbal is de grootste sport van Nederland. Je lichaam goed onderhouden is van groot belang, vooral als je beter wil presteren. Ben jij voetballer en wil je jezelf verbeteren op diverse vlakken? Dan is het mogelijk om binnen Het Omnium een begeleidingstraject af te nemen. Wil je bijvoorbeeld jouw conditie verbeteren? Sterker worden? Jouw gedachtes onder controle hebben tijdens een belangrijke wedstrijd? Dit kan geregeld worden bij Het Omnium. Samen met onze experts ga je hier gericht aan werken!

Wij kunnen jou helpen met voetbal

Wil je een betere conditie, zodat jij de hele wedstrijd makkelijk kan volhouden? Wil je sterke benen, zodat je harder kan schieten, sterker op je benen staat en sneller kan rennen? Het Omnium beschikt over de juiste faciliteiten die jou hierbij kunnen helpen. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende apparaten binnen en buiten Het Omnium, zoals de sportzaal en de voetbalvelden. Ook hebben wij een ruim aanbod in verschillende testen. Deze testen zijn zeker ook interessant voor voetballers, om te kijken hoe ze ervoor staan. Neem daarvoor een kijkje bij onze testmogelijkheden.

 

Hoe werkt het?

We hebben een aantal pakketten samengesteld waarmee we elke sporter kunnen testen en begeleiden. De pakketten zijn verdeeld in drie verschillende niveaus. Het basispakket spelsport is voor de voetballer die zijn lichaam wil leren kennen. Het tweede pakket is voor de voetballer die nog iets meer wilt dan alleen zijn lichaam leren kennen. Het derde en laatste pakket is voor de voetballer die zichzelf helemaal wil laten doorlichten om zo goed mogelijk te presteren. Zie hieronder de standaard pakketten waaruit je kunt kiezen voor meer uitleg en de prijzen. Elk pakket bevat verschillende opties waaraan je kunt werken. Kijk welk pakket het beste bij jou past. Wil je een pakket op maat of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Voor eventuele andere vragen kan je gerust ook contact met ons opnemen.

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE