Het Omnium is de zorglaag van het TopsportZorgCentrum in Groningen. In Het Omnium komen vijf disciplines tot één. Wat leidt tot een breed assortiment aan sportbegeleiding voor topsporters, (nog niet) bewegers, breedtesporters en organisaties. Binnen Het Omnium wordt er volledig gefocust op bewegen, prestatieverbetering, herstel, blessurepreventie en gezondheid.

Je kunt bij ons terecht als individu, team of bedrijf. We werken samen met ware professionals die wetenschappelijk onderbouwde behandelingen hanteren in de vorm van trainingsschema’s, voedings- en lifestyleadvies, fysieke begeleiding en clinics. Het doel van Het Omnium is om de sportieve Noorderlingen zo goed mogelijk te begeleiden dankzij de expertise van de verschillende partners.

Wat kun je van ons verwachten?

Doordat Het Omnium alles onder één dak heeft, kunnen wij jou de beste ondersteuning bieden tijdens jouw proces. Professionaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel, wat leidt tot uitstekende kwaliteit.

Door de multidisciplinariteit kunnen wij het proces zo soepel mogelijk laten verlopen en krijg je de beste persoonlijke begeleiding. Het Omnium is mogelijk voor eenieder die iets te maken heeft met bewegen of wil gaan bewegen. Voor specifieke vragen over bijvoorbeeld de pakketten op maat, kun je gerust contact opnemen.

Contact

Hoe is Het Omnium ontstaan?

Toen FC Groningen een nieuwe trainingsaccommodatie zocht, waren de velden bij Corpus den Hoorn een logische optie. Echter, de FC had ook nog een andere ambitie, namelijk een uniek centrum neerzetten dat naast topsport ook op breedtesport is gericht. Deze faciliteiten zijn terug te vinden op de derde laag van het duidelijke herkenbare, groene gebouw. Neem eventueel ook een kijkje op de site van het TopsportZorgCentrum voor meer informatie.

Iedereen die ook maar iets met sporten, bewegen en vitaal zijn te maken heeft, kan hier terecht. De trainingslocatie van de voetballers is te vinden op de begane grond, net als de velden voor de FC. Op de eerste verdieping bevindt zich een restaurant dat gericht is op gezond eten en op de derde verdieping zit het VNO-NCW. Laat je inspireren in Het Omnium!

Corona maatregelen

Binnen Het Omnium hanteren we de volgende regels ten aanzien van Corona:

  • Blijf thuis wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van Corona gerelateerde klachten
  • Neem altijd de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht
  • Op deze verdieping geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen op de grond
  • Maximaal 1 persoon in de lift
  • Voor het betreden en bij het verlaten van de desbetreffende verdieping wast u uw handen of maakt u gebruikt van desinfectie middelen
  • Dragen van een mondkapje in de publieke ruimten

#samensterk

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE