Wil je als team werken aan jullie wensen en doelen? Wil je dat het team conditioneel sterker wordt? Of wil je dat het team juist mentaal sterker wordt, zodat er meer focus is bij een training of belangrijke wedstrijd? Het Omnium beschikt over de juiste expertises en faciliteiten. Met deze expertises en faciliteiten kunnen wij trainingsschema’s, voedingsschema’s en verschillende testen voor de teamsport uitvoeren. Op deze manier kunnen wij jou team helpen.

In Nederland is teamsport de meest beoefende sport. Binnen dit team heb je niet alleen als individuele sporter wensen en doelen. Juist ook als team is het natuurlijk belangrijk dat jullie nieuwe stappen zetten in de goede richting. Misschien willen jullie op een andere manier gaan trainen of het niveau van de groep net een stapje hoger tillen. Wat je wens ook is, wij staan voor jullie klaar.

 

Wij kunnen jouw team helpen

Voor elk team dat een stap wil maken, zijn er diverse mogelijkheden. We bieden verschillende pakketten aan die hieronder terug te vinden zijn. Het is mogelijk om te kiezen voor een basis, uitgebreid of excellent pakket. Deze pakketten verschillen van inhoud en breiden per pakket uit. Staat jouw perfecte pakket er niet tussen? Neem dan even contact met ons op, wij bieden ook pakketten op maat aan!

Naast de begeleidingstrajecten is het ook mogelijk om een testbatterij met jouw team af te nemen of een kennis- en inspiratiemiddag bij te wonen. Een programma in overleg is ook altijd mogelijk. Klik voor meer informatie over de pakketten op de afbeeldingen hieronder. Voor eventuele andere vragen kan je ook gerust contact met ons opnemen.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE