Speel jij basketbal op hoog niveau? Ben je professioneel basketballer of wil je juist beginnen met deze sport? En heb je bepaalde doelen, wensen of ambities? Dan ben je bij Het Omnium aan het juiste adres! Voor elke basketballer hebben we namelijk een pakket op maat om het beste uit jezelf te kunnen halen. Of je nu een betere conditie wilt of een betere mindset tijdens belangrijke wedstrijden. Wij kunnen met behulp van onze vijf disciplines binnen Het Omnium jou daarbij helpen.

Wij kunnen jou helpen met basketbal

Wil je bijvoorbeeld hoger kunnen springen? Meer spieren opbouwen, zodat jij sterker in het duel bent of sneller kan bewegen? Dan is dat zeker mogelijk! Dankzij onze expertise kunnen wij voor elk aandachtsgebied een programma op maat maken. Op deze manier kan jij je doelen gaan behalen. Ook interessant voor basketballers zijn onze andere testen. Deze testen laten exact zien hoe jij er nu voorstaat. Neem een kijkje bij testmogelijkheden en zie ons ruime aanbod.

Hoe werkt het?

We hebben een aantal pakketten samengesteld waarmee we elke sporter kunnen testen en begeleiden. De pakketten zijn ingedeeld op verschillende niveaus.  Zo is het basispakket spelsport voor de basketballer die zijn lichaam wil leren kennen. Het uitgebreide pakket spelsport is voor de basketballer die nog iets meer wilt dan alleen zijn lichaam leren kennen. En het Excellent pakket spelsport is voor de basketballer die zichzelf helemaal wil laten doorlichten om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Elk pakket begint met een intakegesprek en verschillende testen om uiteindelijk naar jouw doelen toe te werken. Naar aanleiding van het intakegesprek en de verschillende testen worden de pakketten op maat aangepast. Hieronder zie je de verschillende pakketten. Onder elk pakket wordt aangegeven wat het precies inhoudt en de bijhorende prijzen. Ook kan je bij de pakketten een offerte aanvragen voor extra informatie. Voor eventuele vragen kan je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE