Opening Omnium

Het Omnium gepresenteerd aan pers en publiek

Steven Hamstra, manager van Het Omnium: “Sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, podologen, psychologen en andere experts op het gebied van life sciences, bundelen op de tweede laag hun krachten. Hierbij maken ze gebruik van de meest moderne technische faciliteiten. Top- en breedtesport komen bij elkaar in het Topsportzorgcentrum. Iedereen kan hiermee gebruik maken van sportmedisch advies op maat!”

Het mentale effect van een blessure

Nynke Klopstra, namens INTER-PSY als sportpsycholoog actief in Het Omnium, gaf net als de andere deskundigen aan wat zij voor een sporter kunnen betekenen: “We kijken als sportpsycholoog samen met de sporter bijvoorbeeld naar wat het mentale effect is van een blessure, maar we kunnen ook met mentale vaardigheden een sportprestatie positief beïnvloeden.”

Herstellen, presteren, fit zijn

Onder de slogan herstellen, presteren, fit zijn, biedt Het Omnium een breed spectrum van diensten voor (top)sporters, (nog niet) bewegers en organisaties. Zoals te zien op onze homgepage, werken zes organisaties intensief samen in Het Omnium: Topdiëtisten, INTER-PSY, Lode Holding, Martini Ziekenhuis, MCZ en Schutrups Exloo.

Vanaf 15 oktober zullen onze deuren open gaan voor publiek. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de sportieve omgeving op Sportpark Corpus den Hoorn.

Related Post
Broze Botten bij Wielrenners
Themabijeenkomst Hardlopen; 4 Mijl & verder…
Miranda & Claudia gaan voor de 11stedentocht #8
Miranda & Claudia gaan voor de 11stedentocht #7