Miranda & Claudia gaan voor de 11stedentocht #1

Het jaar 2022 is al weer een paar weken op weg. Een nieuw jaar betekent ook vaak nieuwe voornemens. Ik houd ervan om sportieve doelen te stellen.

De 11stedentocht schaatsen is een hele uitdaging maar lastig te plannen. De 11 stedentocht wandelen kan ook!!!

Even een terugblik:

Een bijzondere periode de afgelopen 2 jaar (iets met Corona). Veel mensen zijn in deze tijd “besmet” met het wandelvirus. Ook ik heb hier “last” van. Lekker, om wanneer het uitkomt buiten te zijn en verschillende wandelingen te maken. Hoezo de 11 stedentocht wandelen?

Ja ik houd ervan om sportieve doelen te stellen. In oktober heb ik samen met mijn zus Claudia meegelopen met de kleintje 11stedentocht wandeling van Workum naar Stavoren en weer terug. Geweldige ervaring! Toch maar eens kijken of we dan deel kunnen nemen aan de hele 11 stedentocht (207 km in 5 dagen).

De inschrijving begon op 1 december om 8.00 uur. Mijn zus zat klaar achter de laptop want we willen er graag als een van de eersten bij zijn. Er is ook een mogelijkheid om te overnachten op een boot. Deze plekken zijn vaak snel vol. De boot gaat dan iedere dag weer naar de volgende finish plek. Ideaal!

Spannend!! Gaat het allemaal lukken?? Jaaa we zijn erbij, ook op de boot!!

Oke, dat hebben we mooi gedaan en nu?

Nu moet er getraind worden! Welke schoenen? Zijn we wel fit genoeg? Voeding? Trainingsopbouw?
De komende periode nemen we jullie mee in onze ervaringen in aanloop naar de 11stedenwandeltocht. Deze gaan we lopen van 24 t/m 28 mei 2022.

Met sportieve groet,
Miranda en Claudia

P.S. Ik ben Miranda Blaauwgeers een van de Register (sport) Podologen bij Schutrups. Je kunt mij vinden op de aanmeetlocaties in Groningen (Het Omnium) en Winschoten (PrengerHoekman) en tevens in de winkel in Exloo. Mijn zus Claudia is werkzaam bij Service apotheek en helpt de apotheken bij de certificering. Ennuh niet geheel onbelangrijk we zijn beide wel aardig sportief aangelegd!

Related Post
Themabijeenkomst Hardlopen; 4 Mijl & verder…
Miranda & Claudia gaan voor de 11stedentocht #8
Miranda & Claudia gaan voor de 11stedentocht #7
Miranda & Claudia gaan voor de 11stedentocht #6