Hardlopen is een sport die door veel mensen wordt gedaan in hun vrije tijd, maar om vooruitgang te boeken komt er meer bij kijken dan je denkt. Er zijn verschillende type hardlopers, van recreant tot top hardloper, iedereen heeft zijn eigen ambities en doelen. Van het winnen van wedstrijden tot het voor het eerst volbrengen van een (halve) marathon. Het Omnium kan je begeleiden om deze doelen te behalen.

 

Wij kunnen jou als hardloper helpen

Wij kunnen je helpen met onze expertise om het beste uit jezelf te halen. Dit kan op een specifiek aandachtsgebied zoals voeding of psychologie. Maar ook een trainingsschema of een inspanningstest behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een passend begeleidingstraject? Samengesteld aan de hand van jouw doelen en wensen. Met al deze hulpmiddelen ga jij gegarandeerd progressie boeken en je doelen behalen. Je kan kiezen uit diverse pakketten en deze worden dan speciaal voor jou op maat gemaakt.

 

Begeleidingstrajecten

Een begeleidingstraject start met een inspanningstest en een intakegesprek met één van onze sportspecifieke coaches. Met hem of haar zal je de resultaten bespreken en doelen in kaart brengen. Op basis daarvan kan een maatpakket in overleg gemaakt worden.

Naast de begeleidingspakketten zijn er ook standaard pakketten voor hardlopen. Maak hieronder een keuze uit een van de verschillende pakketten. De pakketten zijn ontwikkeld voor verschillende niveaus, zodat iedereen hieraan kan deelnemen. Het introductiepakket is voor hardlopers die kennis willen maken met het kunnen van zijn lichaam. Het basispakket is voor de hardloper die nog iets meer wilt dan alleen zijn lichaam leren kennen. Als derde en laatste is het uitgebreid pakket voor de hardloper die zichzelf helemaal wil doorlichten om zo goed mogelijk zijn sport te kunnen beoefenen. Aan de pakketten kunnen ook sportspecifieke analyses en sport aanvullende trainingen gekoppeld worden, zoals:

  • Loopanalyse;
  • Bloedonderzoek;
  • Krachttraining.

 

Prijzen voor aanvullende trainingen en modules zijn in overleg. Voor vragen kan je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

 

Corona maatregelen

Binnen Het Omnium hanteren we de volgende regels ten aanzien van Corona:

  • Blijf thuis wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van Corona gerelateerde klachten
  • Neem altijd de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht
  • Op deze verdieping geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen op de grond
  • Maximaal 1 persoon in de lift
  • Voor het betreden en bij het verlaten van de desbetreffende verdieping wast u uw handen of maakt u gebruikt van desinfectie middelen
  • Dragen van een mondkapje in de publieke ruimten

#samensterk

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE