Het Omnium werkt met topsporters en talenten. Topsporters doen er alles aan om hun doel te halen. Voor elke topsporter is het doel verschillend: de één gaat voor olympisch goud, de ander wil de stap naar de top zetten. Hierbij zijn werken aan fysieke topconditie, mentale veerkracht, goed eten, voldoende rust en de beschikking over topfaciliteiten van groot belang. Het Omnium begeleidt ze bij deze reis met hulp van het individueel leefstijlprogramma.

Maar eigenlijk is elk leven topsport!

Iedereen heeft eigen doelen en uitdagingen in het leven: een (veeleisende, zware) baan, gezin, je blijven ontwikkelen, of een omgeving die je vraagt dat te doen, hobby’s, vrienden en familie. Daarmee heeft iedereen dezelfde uitdaging als een topsporter: je leven zo vormgeven, dat je je doelen kunt behalen. Om mensen daarbij te helpen hebben wij het ‘Iedereen Topsporter’ programma ontwikkeld. Personal training op je gehele leefstijl. Want wij geloven:

Jouw leven, jouw doelen, jouw topsport

Wij helpen en begeleiden mensen om hun leven goed aan te kunnen. Net zoals bij een topsporter draait dat om zes basisvoorwaarden:

 • Je fysiek fit voelen
 • Goed en gezond eten
 • Rust en juiste balans
 • Mentale gesteldheid
 • Je functioneren in je baan, team, organisatie
 • Fysieke leefomgeving (is deze gezond en faciliteert deze jou voldoende)

Deze basisvoorwaarden zijn ontleend uit de dagelijkse praktijk van de topsport en al onze interventies zijn onderbouwd.

Onze werkwijze van het individueel leefstijlprogramma

 1. Na het kennismakingsgesprek volgt de intake en (aanvullende) leefstijlscreening.
 2. Met jou wordt een programma op maat gemaakt waarin aandacht is voor de zes basisvoorwaarden.
 3. Aan de slag! De focus ligt op het integreren van de zes basisvoorwaarden in je leven zodat je (nog meer) topsporter wordt in jouw eigen leven. Hierbij ondersteunt je coach je om aan de hand van je drijfveren te waarborgen dat je gemotiveerd blijft en dit structureel in je leven gaat opnemen. Daar waar nodig worden experts vanuit Het Omnium ingezet.
 4. De rode draad is focus op blijvende gedragsverandering en gedurende het programma brengen we de voortgang in beeld met behulp van handige apps en wearables, want hoe leuk is het om gaandeweg te zien wat je vooruitgang is!

Duur programma: 6 weken

Kosten:

 • Fase 1: ‘Intensieve start’ met vier uitgebreide gesprekken: kennismaking, intake, screening, advies & programma op maat en twee coaching sessies (€319).
 • Fase 2: ‘Onderhoud en gedragsverandering’: prijs in overleg (€120-€240).

SPECIAL

‘Iedereen topsporter’ – light/online

In verband met corona en de vele thuiswerkers hebben we ook een afgeslankt programma. Dit programma is bedoeld voor iedereen die in deze coronatijden wat extra advies en ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld door het vele thuiswerken of andere omstandigheden waardoor een gezonde leefstijl of aanverwante zaken onder druk komt te staan. Dit programma is als volgt opgebouwd:

 1. Kennismaking, intake en screening leefstijl op locatie TopsportZorgCentrum (corona proof)
 2. Vier coaching sessies (2 online, 2 fysiek – corona proof)

Kosten €195

Neem hier contact op voor meer informatie! Of navigeer naar het eind van deze pagina en vul daar jouw gegevens in op ons contactformulier.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE