Iedereen heeft (stiekem) wel een mooie uitdaging op zijn bucketlist staan of wordt graag uitgedaagd tot iets waar hij/zij zich niet toe in staat acht. Misschien wil je een keer een sport proberen waarvan je denkt dat je die niet kunt of de hoogste berg van Europa beklimmen. Waar jouw grenzen ook liggen of wat je ook leuk vindt, het is motiverend om gezamenlijk naar jouw droom toe te werken.

 

Waar moet je dan aan denken?

Denk aan het toe trainen naar de beklimming van de Alpe d’huez, Mont Ventoux of een mooie toertocht in Nederland. Het lopen van de 4MIJL, een (kwart/halve) marathon of een obstacle run. Met elkaar naar zo’n doel toe trainen is leuk, motiverend en is daarnaast goed voor de teambuilding. Een verstopte uitdaging is om ook de minder sportieve collega over de streep te trekken, zorgen voor een olievlek werking totdat iedereen mee gaat doen! Daarna volgt de uitdaging om het ‘goede’ gedrag vast te houden!

 

Sportprogramma

Een dergelijk sportprogramma bestaat uit een aantal onderdelen:

 

  • De keuze van een passend ultiem doel;
  • Het trainingsprogramma met gezamenlijke trainingen, trainingsschema’s voor thuis en clinics om de sport zo goed mogelijk te beheersen;
  • Wervingscampagnes intern om zoveel mogelijk collega’s uit te dagen en aan te laten haken.

 


 

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE