Welkom in Het Omnium, het centrum met als motto: ‘herstellen, presteren, fit zijn‘. Bij Het Omnium geloven we dat iedereen zich in zijn leven goed wil voelen en op zijn eigen niveau zo goed mogelijk wil presteren.

Met onze expertise op het gebied van herstellen, presteren en fit zijn, bieden we passende én de beste begeleiding. De voorzieningen, de expertise en de uitstraling van de sportzorglaag bieden de mogelijkheid om zich op het gehele spectrum van de sportende, bewegende en vitale mens te richten. Concreet betekent dat:

Herstellen dankzij het sportmedische aanbod;
Presteren door de begeleiding van (top)sporters;
Fit zijn door het aanbod van sport- en beweegproramma’s.

Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan op de volgende pagina: aanbod beweegprogramma’s.

Daarnaast organiseren we regelmatig thema-avonden. Maandag 1 juli is het tijd voor de Schaatsavond. Meer info & tickets op onze agenda pagina.

 

 

Wat kunnen we betekenen?

Elk mens is anders. We hebben allemaal andere doelen en behoeften als het gaat om bewegen, prestatieverbetering, vitaliteit en (blessure)preventie. Wilt u hier gericht aan werken? Als individu, team of met het hele bedrijf? Dan heeft Het Omnium beweeg- of lifestyleprogramma‘s op maat. Samen gaan we voor resultaat!Al onze programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd en maken gebruik van excellente inhouse expertise. Te denken valt aan het opstellen van trainingsschema’s, testen en meten, voedings- en lifestyleadvies, fysieke begeleiding, clinics en (sport)evenementen.

 

 

Onze disciplines

Binnen Het Omnium werken vijf verschillende partners samen. Zij blinken allemaal uit in hun eigen discpline. Dit zijn sportfysiotherapie, blessurezorg en sportgeneeskunde, sportpodologie, sportvoeding en prestatiepsychologie. Wanneer u een afspraak maakt om een beweegprogramma op maat vast te stellen, zult u dus verschillende partners zien.

Wanneer u bijvoorbeeld herstellende bent van een blessure of wanneer u juist wilt beginnen met bewegen, wordt er in uw programma opgenomen dat u langs de sportarts gaat en de diëtist voor een optimaal resultaat. Via onze contactpagina kunt u een intake gesprek aanvragen of meer informatie aanvragen over de verschillende programma’s.

 

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE