Topsporters…. aan de top wordt het verschil gemaakt door hun mentale instelling. Met druk om gaan, grenzen verleggen, weerbaar zijn. Dit kan het verschil zijn tussen top en subtop, goud of zilver…

Bij sport zien we vooral de fysieke inspanning en de prestatie. De mindset die daar misschien wel minstens hetzelfde aandeel in heeft, zien we niet. Dat een mindset te trainen is, daar zijn de meeste sporters zich (nog )niet van bewust. De Nederlandse en internationale toppers weten dat inmiddels wel en gebruiken die training ook.

Hier gaat sport- en prestatiepsychologie over. Die helpt jouw als sporter die extra stap te zetten. We willen tevens dit belangrijke vakgebied meer bekendheid geven. Tevens om sporters te leren hoe ze mentaal ook een stap kunnen zetten om tot betere prestaties te komen.

Daarom is onze missie:

Elke sporter in staat stellen om (sport)psychologische kennis en vaardigheden te gebruiken voor het verbeteren van hun prestatie. Daarbij hebben wij oog voor het persoonlijk welzijn van elke sporter en diens (sociale) omgeving. Tevens willen wij de bekendheid van sportpsychologie en diens bijdrage meer onder de aandacht brengen van de inwoners van de drie Noordelijke provincies.

Op deze website willen we je meenemen wat dit allemaal inhoudt en hoe jij jouw voordeel hiermee kan doen.

Corona maatregelen

Binnen Het Omnium hanteren we de volgende regels ten aanzien van Corona:

  • Blijf thuis wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van Corona gerelateerde klachten
  • Neem altijd de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht
  • Op deze verdieping geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen op de grond
  • Maximaal 1 persoon in de lift
  • Voor het betreden en bij het verlaten van de desbetreffende verdieping wast u uw handen of maakt u gebruikt van desinfectie middelen
  • Dragen van een mondkapje in de publieke ruimten

#samensterk

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X