Wielrennen is een erg populaire sport in ons fietsland. Genoeg mensen beoefenen deze sport en daardoor zijn er ook veel verschillende soorten wielrenners. Van recreant en elite. Iedereen heeft zijn eigen ambities en doelen. Van het winnen van wedstrijden tot het voor het eerst beklimmen van een berg. Of gewoon het beginnen met wielrennen. Wil jij nou de lat een beetje hoger leggen en wil jij nieuwe doelen behalen, dan ben je bij Het Omnium op het goede adres. Het Omnium biedt met behulp van onze expertise op het gebied van sport de juiste begeleiding.

 

Wij kunnen jou als wielrenner helpen

Wij kunnen jou als wielrenner helpen met onze expertise. Dit kan zijn op een specifiek aandachtsgebied zoals voeding, het verbeteren van je conditie, prestaties of je techniek. Samen met jou stellen we een passend begeleidingstraject op. Met de begeleiding, hulp en tips van Het Omnium kan jij je doelen gaan behalen. Ook voor blessures kan je bij ons terecht, in en buiten ons gebouw zijn er genoeg faciliteiten om jou beter te maken.

 

Verschillende pakketten en trajecten

Er zijn verschillende pakketten en trajecten mogelijk. Een begeleidingstraject start altijd met een inspanningstest en intakegesprek met één van onze sportspecifieke coaches. Samen met hem of haar worden resultaten van het onderzoek besproken en doelen in kaart gebracht gericht op jouw wensen.  Op basis hiervan kan een maatpakket in overleg gemaakt worden. Er is een keuze uit drie verschillende pakketten. Het introductiepakket, is voor de wielrennen die zijn lichaam wil leren kennen. Het tweede pakket is voor de wielrenner die nog iets meer wilt dan alleen zijn lichaam leren kennen. Het uitgebreide pakket is voor de wielrennen die zichzelf helemaal wil doorlichten om zo zijn sport maximaal te beoefenen.

Kijk voor meer informatie over de verschillende pakketten hieronder. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Corona maatregelen

Binnen Het Omnium hanteren we de volgende regels ten aanzien van Corona:

  • Blijf thuis wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van Corona gerelateerde klachten
  • Neem altijd de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht
  • Op deze verdieping geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen op de grond
  • Maximaal 1 persoon in de lift
  • Voor het betreden en bij het verlaten van de desbetreffende verdieping wast u uw handen of maakt u gebruikt van desinfectie middelen
  • Dragen van een mondkapje in de publieke ruimten

#samensterk

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE