Een blessure is persoonlijk en daarbij hoort ook een persoonlijk hersteltraject. Bij herstellen gaat het bij ons om het aanbieden van de best mogelijke blessurezorg. Daarom kan je bij ons terecht voor o.a.:

Voor het diagnosticeren en het testen hebben we een unieke verzameling apparatuur. We bundelen diverse expertises die jou zo goed mogelijk helpen herstellen zodat je snel weer prettig kunt bewegen en/of jouw sport kunt beoefenen.

Werkwijze monodisciplinaire blessurezorg

Wanneer je een blessure hebt opgelopen, wil je zo snel mogelijk weer herstellen en op jouw eigen niveau aan de slag. Wij kijken naar de beste behandeling voor jou. Je kunt bij een blessure terecht bij onze sportarts voor een blessureconsult. Wanneer nodig kunnen we daarbij gebruik maken van echografie en ons testcentrum. De sportarts stelt een diagnose en bepaalt samen met jou het passende (indien nodig multidisciplinaire) behandeltraject.

Wil je naar de fysiotherapeut, podoloog of een andere discipline binnen Het Omnium? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak door te bellen naar 050 305 2066 of te mailen naar info@hetomnium.nl.

Werkwijze multidisciplinaire blessurezorg

De multidisciplinaire behandelingen kunnen door de partners in Het Omnium uitgevoerd worden. Een multidisciplinaire aanpak en korte lijnen zijn daarbij onze kracht. Meer informatie over de verschillende partners vind je onder expertises.

Multidisciplinair herstellen

Aanvullende en onafhankelijke testen en advies voor herstellen

Wanneer je een blessure hebt opgelopen is het van groot belang om de juiste diagnose te stellen. Ook is het van belang om later in het revalidatietraject te kijken hoe de verbetering zichtbaar wordt. We kunnen met onze test- en meetmethoden een objectief statusrapport maken. Dit laat zien wanneer je terug kunt keren naar de sport. Met onze diverse mogelijkheden kunnen wij een (onafhankelijke) meting en advies geven waar jij en jouw behandelaar weer mee verder kunnen.

Mogelijkheden:

  • Preventieve testen
  • Return to sports
  • Onafhankelijke advisering
  • Medische (specialistische) trajecten

Zie hier een overzicht met alle testmogelijkheden.

Speciaal voor de topsporter en (fanatieke) breedtesporter hebben we een ‘(top)sportmedische & performance screening’ ontwikkeld. Hierin worden alle relevante testapparatuur en expertise opgenomen. Dit is een multidisciplinaire teststraat waarin onze sportartsen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, podotherapeuten, sportpsychologen en sportdiëtisten zijn betrokken. Na afloop weet je op alle fronten hoe je ervoor staat! 

 

Corona maatregelen

Binnen Het Omnium hanteren we de volgende regels ten aanzien van Corona:

  • Blijf thuis wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van Corona gerelateerde klachten
  • Neem altijd de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht
  • Op deze verdieping geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen op de grond
  • Maximaal 1 persoon in de lift
  • Voor het betreden en bij het verlaten van de desbetreffende verdieping wast u uw handen of maakt u gebruikt van desinfectie middelen
  • Dragen van een mondkapje in de publieke ruimten

#samensterk

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE