Home

FAQ


Veel gestelde vragen

Ma: 08.00 - 18.00 uur
Di: 08.00 - 18.00 uur
Woe: 08.00 - 18.00 uur
Don: 08.00 - 18.00 uur
Vrij: 08.00 - 18.00 uur

Nee, Het Omnium is voor iedereen. Of u nu wilt beginnen met bewegen, herstellende bent van een blessure of op zoek bent naar prestatiebegeleiding. We bieden programma's aan op maat voor zowel de topsporter als de breedtesporter. Kijk op onze productpagina voor een actueel overzicht. Staat uw gewenste programma er niet tussen? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. 

U kunt het contactformulier op onze contactpagina invullen. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met ons door te bellen naar onderstaand nummer:

050-3052066

De kosten voor een programma op maat, zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en de nodige begeleiding. U kunt ten alle tijde een offerte opvragen door uw gegevens in te vullen in het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Afhankelijk van uw behandelplan zullen de kosten veelal voor uzelf zijn. Mogelijk dekt uw zorgverzekering wel (een deel van) de kosten vanuit het aanvullend pakket. Omdat dit per zorgverzekeraar verschillend is, kunt u het beste contact hierover opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Parkeren is mogelijk op het terrein naast het topsport zorgcentrum. Voor bezoekers van Het Omnium is een plaats gereserveerd op het terrein. 

U kunt het beste contact opnemen met de voorzitter van onze marketingwerkgroep of met de manager van de laag binnen Het Omnium. Vul het contactformulier in of mail naar onze info@ en een van beide contactpersonen neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

Ja. Onze laag beschikt over verschillende kleedruimtes waar u zich kunt omkleden voor uw afspraak. 

Ja. Onze receptie bevindt zich bij binnenkomst direct aan uw rechterhand. Indien de receptie bemand is, kunt u zich hier melden. Is er niemand aanwezig? Dan vindt u instructies voor uw aanmelding en afspraak bij de balie. U kunt vervolgens plaatsnemen in onze wachtruimte tot u wordt opgeroepen. 

Ja, gedeeltelijk. U kunt uiteraard gebruik maken van een (gezonde) hap en een drankje in het restaurant op de eerste verdieping. De trainingsvoorzieningen en de velden van de FC zijn echter gesloten voor publiek.