Sten Dallinga

Sten vindt het belangrijk dat mensen doen wat ze waardevol vinden om te doen. Hij helpt ze om obstakels te overwinnen zodat mensen kunnen nastreven wat ze willen bereiken. Wanneer iemand bereid is zich toe te wijden aan iets waar hij/zij voor wil gaan, kunnen er echt mooie dingen ontstaan.

Expertises: Sten kan vanuit zijn achtergrond met een breed scala aan vragen uit de voeten. Veel atleten, maar zelfs ook dansers, kunnen bij hem terecht. In zijn sportverleden is hij lang hoofdtrainer geweest binnen het voetbal, waardoor hij makkelijk mee kan denken met coaches.

Hardy Menkehorst

Hardy was een van de eerste sportpsychologen in Nederland. Hij heeft zelf op hoogste nationale niveau gevolleybald en is daar ook trainer geweest. Zijn ambitie is het om sporters te zien groeien binnen hun sport. Betere prestaties leveren en zich ontwikkelen als (sport)persoonlijkheid. Betere prestaties leveren en zich ontwikkelen als (sport)persoonlijkheid. In teams ziet hij een ideale situatie voor sociale ontwikkeling. Wel met het doel een (top)prestatie te leveren en ieders bijdrage optimaal te maken. De wil om te winnen is de wil om te groeien.

Expertise: Door Hardy’s lange ervaring kent hij vele zomer- en wintersporten van binnen en heeft hij vaak op het allerhoogste niveau met Nederlandse vertegenwoordigers binnen die sport gewerkt. Dat geldt zowel voor individuele- als teamsporten.

Hardy houdt ervan om met coaches samen te werken. Sportpsychologie is immers geen geïsoleerde bezigheid.

Nynke Klopstra

Nynke heeft een succesvolle topsport carrière gehad als judoka en behaalde meerdere podiumplekken op internationaal niveau. Tijdens en na haar sportcarrière ronde ze de ALO en de opleiding tot orthopedagoog af. Door verder te studeren werd ze in 2006 GZ psycholoog. In de laatste tien jaar heeft ze als sportpsycholoog veel ervaring opgedaan met topsporters op het hoogste niveau. Daarnaast is ze al jaren aangesloten bij de beroepsvereniging voor sportpsychologen (VSPN).

Nynke benadrukt het belang van psychologische begeleiding en ondersteuning om tot topprestaties te komen. Ze investeert graag in lange termijn relaties met ‘haar’ sporters. Naast haar werkzaamheden in het Omnium is ze aangesloten als regionaal prestatie expert bij TEAM NL voor de olympische sporters.

Corona maatregelen

Binnen Het Omnium hanteren we de volgende regels ten aanzien van Corona:

  • Blijf thuis wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van Corona gerelateerde klachten
  • Neem altijd de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht
  • Op deze verdieping geldt éénrichtingsverkeer, volg de pijlen op de grond
  • Maximaal 1 persoon in de lift
  • Voor het betreden en bij het verlaten van de desbetreffende verdieping wast u uw handen of maakt u gebruikt van desinfectie middelen
  • Dragen van een mondkapje in de publieke ruimten

#samensterk

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X